Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečené obložené řízky
Čočková pomazánka
Jablkový koláč se švestkami a…
Óbr dort - číslice
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Houbová polévka II.
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Kuřecí roláda s dýní
Mexický předkrm Guacamole
Bramborová frittata s chřestem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem