Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Šlehačková roláda II.
Těstovinový salát Moravanka
Palačinky plněné špenátem
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Zapečený lilek s fetou
Houbové flíčky-zapečené
Cuketa na orientální způsob
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…