Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová omáčka
Rybí pomazánka s avokádem
Krkovička pro vítanou návštěvu
Brambory na paprice jako příloha
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Palačinkový Dort s ovocem
Uzené tofu na kari
Zaječí paštika s cibulkou
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…