Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placičky z bramborové kaše
Brokolicová polévka s vločkami
Křupavý jarní salát
Maso v zelenině z pečícího sáčku
"Párkrole" - párkové kremrole
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Čokoládový dort V.
Vepřové maso s celerem
Sezamové kuře v těstíčku
Květáková polévka s cizrnou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…