Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová roláda IV.
Zelná polévka III.
Pangasius zapečený se sýrem
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Smetanovo-bramborový krém
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Rybí steak
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…