Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Linecké košíčky s jahodami
Chlebové "lasagne"
Paprikové lodičky s nádivkou
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Malinový nepečený dort
Kvalitní domácí chléb
Květáková polévka s cizrnou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…