Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková omáčka
Vepřové ragú z mletého masa
Zapečené kuře na žampionech
Kroužky z nivy
Marokánky IV.
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Almnüsse (smažené koblížky)
Smaženka s restovanou zeleninou
Salát Caesar s kuřetem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…