Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařížské rohlíčky II.
Listové rychlé sladké tajemství
Tuňáková pomazánka II.
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Lasagne s hovězím masem
Věnečky podle Valiky
Červené špagety
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…