Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Cibulová pizza z listového těsta
Pečená francouzská bageta plněná…
Vepřové kotlety podle tchyně
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Babiččina ořechová bábovka
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Tiramisu z pomazánkového másla
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem