Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza - základní těsto
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Karamelovo-ořechové řezy
Bramborové knedlíky ze studených…
Slané copánky z listového těsta
Hříšný čokoládový koláč
Ananasová pohádka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina