Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Šlehačková sekaná
Jablečný koláč IV.
Rizoto z pánve-po našem
Zeleninová česnečka s krutony
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Biskupský chlebíček
Adžika masovo-zeleninová směs
Rebarborový koláč s pudingem
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Jahodovo-malinová zavařenina
Zelená šakšuka