Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta alá medovník
Kuřecí řízek s hořčicí
Dukátové buchtičky III.
Cibulové hovězí
Pivní palačinky
Omáčka z vepřových jater
Krůtí s rýžovými nudlemi
Hovězí na paprice
Pomazánka z červené řepy I.
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina