Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Labužníkova kuřecí stehna
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Tuňáková pomazánka IV.
Gnocchi jako halušky
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina