Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná pečeně plněná vejci
Šulánky s mákem
Caprese
Bůček na čínský způsob
Zapékaný pórek
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Máslové řízky - sváteční
Krůtí roláda plněná hříbky
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…