Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavařená kapie
Dietní pečené kuře s rýží
Zapečené špagety II.
Bulharské papriky s Balkánem
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Salát z červené řepy s křenem II.
Tvarohový beránek
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Hořčicoví utopenci se zelím
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…