Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý med malé vyděračky
Rebarborový dort II.
Vepřové maso na paprice
Krůtí gulášek
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Italská rybí polévka „caciucco“
Lotrinský koláč
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Grilovaný losos ve slanině
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina