Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celozrnné dalamánky
Bábovka ze zbylých bílků
Nepečený malinový dort do misky
Vepřová pečeně Robert
Bramborový koláč s tuňákem
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Lotrinský quiche
Jednoduché špenátové špecle
Kuřecí jáhlové rizoto
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina