Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Zapečené kuřecí s rajčaty
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Dršťková polévka podle mojí babičky
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina