Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínové karbanátky
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Červená čočka se sýrem
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Cibulačka s celerem
Cibulovo-česneková polévka
Rukolová polévka
Kuře pečené s jablky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…