Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaná křidélka v jogurtu
Barevné jablečné řezy
Sýrová roláda II.
Gulášová polévka po anglicku
Mrkvová pomazánka V.
Babiččina zbojnická pečeně
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Chutná čína ze sojového masa
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem