Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s fazolemi
Krémová slepičí polévka
Rychlokvašky mého manžela
Závitky s lehkou křenovou náplní
Zelný salát s mrkví a paprikou
Meruňkový táč kynutý
Krkovička po cigánsku
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Jihočeská kulajda od maminky
Topinky s houbami a čedarem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce