Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Tvarohová bábovka s kakaem
Plněné papriky II.
Italská rybí polévka „caciucco“
Kokosky ze Salka
Jednoduché staročeské plátky se…
Zapečený lilek s tuňákem
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Jednoduché žampionové kari
Bramborová frittata s chřestem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem