Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na černo
Šlehačková roláda IV.
Kachna bez práce
Karamelový dort
Rychlá buchta s nemletým mákem
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Olejová bábovka VII.
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem