Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílkové kostky
Pomazánka z tresčích jater II.
Kuře s rýží na kari
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Světlý piškotový korpus
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Celer z trouby
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Holandský řízek a šťouchané brambory
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina