Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělé kakaové věnečky
Vepřové na karí
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Rabínův šoulet
Dančí kýta na pivu
Adžika masovo-zeleninové ragú
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Česneková krkovička na tymiánových…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina