Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chodský koláč
Hovězí maso na pivu
Cheesecake III.
Pečená vepřová žebírka
Fazolové lusky se slaninou
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Pórková omáčka
Brambory s tvarohem našich babiček
Žampionové placičky (karbanátky)
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem