Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Červené zelí II.
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Kořeněná panenka ve slanině
Pštrosí maso s rozmarýnem
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Guláš s hlívou ústřičnou
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Dušené mleté maso se žampióny
Chřest s bešamelovou omáčkou
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem