Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky i pro začátečníky
Punčové kokosové řezy
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Krabí tyčinky na kari s rýží
Kynutá cmunda
Dýňový koláč famózní
Rýže s kari na smetaně
Syrečková pomazánka II.
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Plněné bramborové knedlíky se…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula