Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolky po staročesku
Tvarohová vánočka
Banánové řezy
Dušené vepřové na provensálském koření
Perník z domácí pekárny II.
Fazolové lusky se slaninou
Listové řezy s rumovou polevou
Tvarohový koláč líné ženy
Hrníčkový chleba
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…