Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Květáková polévka s mrkví
Polská polévka z červené řepy
Jablková žemlovka se sněhem
Dědovy pikantní brambůrky
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Gratinované brambory III
Ostrá papriková krémová polévka
Bryndzová pomazánka II.
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…