Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husa po staročesku
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Placky z kysaného zelí
Chilli con carne od Camm
Višňová bublanina s mákem
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Mleté hovězí po anglicku
Kremrole paní Čermákové
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Chřest v parmské šunce s olivovou…