Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krkovička
Hustá bramboračka
Dýně z pánve
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Domácí snickers
Fazole na slanině
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem