Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Papriky plněné sýrem
Rychlé tvarohové koblížky
Pikantní gyros v housce
Domácí chléb pečený v troubě
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem