Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka ze sardinek
Tatarský biftek z lososa
Plněná veka II.
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Pečené vepřové koleno na zelí
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Bramboračka - houbovačka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem