Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nafouklá jablíčková dobrota
Hrnková kávová buchta
Osvěžující rybízové želé
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Nivové sušenky (slané cukroví)
Bramborové muffiny se slaninou
Houbovo-smetanové špecle
Salát Caprese II
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem