Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická hrachová kaše
Kuřecí kari s rýží
Metrový dort II.
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Pečená zelenina - výborná
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Celerové karbanátky (sekaná)
Broskvová limonáda s melounem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina