Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kremrole se šlehačkou
Čočková pomazánka
Kapustové karbanátky s uzeninou
Cuketové řezy
Výborný chléb, který se vždy povede
Chřestová polévka II.
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem