Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč bez masa
Třešňové halušky
Domácí krtkův dort
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Majolkové houstičky
Kořeněné chipsy z hlívy
Velikonoční kopřivová nádivka
Bramborové placky (nejen) se zelím
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem