Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové placky s omáčkou
Plněné linecké košíčky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Zapečená kuřecí prsa
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Slaný dort II.
Melounový nanuk
Puding s chia semínky a pomerančem
Risotto s chřestem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina