Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Listové řezy s krémem
Nouzová polévka
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Kuřecí maso na řecký způsob
Čokoládový dort ala Sacher
Rizoto s vepřovou konzervou
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Bramboráky se slaninou
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem