Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorová bábovka ze šlehačky
Linecké třené cukroví I.
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jablečné (mini) palačinky
Švejkův salát domácí
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Rýže s vejci
Kuře na paprice
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Piškotový koláč s jahodami
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce