Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškové víno
Smažená plněná vejce
Pařížské rohlíčky II.
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Domácí pizza I.
Drožďová pomazánka s pepřem
Pórková lehká polévka
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Chřestová omeleta
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…