Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka II.
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Měkké sušenky s čokoládou
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Ostružinový řez
Čerstvé těstoviny s chřestem
Koláček z pohanky
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem