Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná brokolice
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Zapečené těstoviny s brokolicí
Bramborová frittata
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Cuketa se šunkou
Domácí lučina z mléka
Pikantní kuřecí srdíčka
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem