Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký tvarohový koláč
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Placičky z bramborové kaše
Nevařená rybízová šťáva
Švei-ču-žou
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Listové řezy s rumovou polevou
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Pečená kambala s tymiánem
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…