Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boubínské bramboráčky
Linecké těsto pro začátečníky
Bretaňský fazolový salát
Dýňová polévka III.
Paštika z divočáka
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Salát Caesar II.
Cuketová směs s uzeninou
Bramborové placky se sýrem po našem
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem