Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr s česnekem
Tvarohové šátečky
Drobenková bublanina
Voňavé anglické kapsy
Hovězí na víně se zeleninou
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Jidáše - sádlové
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem