Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Brokolicový salát s tuňákem
Lehký těstovinový salát
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Vločkové řezy s krémem
Rýžový nákyp s broskvemi
Báječné máslové koláčky - nejen…
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Domáci hamburger
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…