Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová játra na smetaně
Jogurtová bublanina II.
Ředkvičkový salát se šunkou
Bezmasé těstoviny - výborné
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Dušené vepřové maso s hlívou
Hráškovo pórkový krém
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem