Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Super jablkové knedlíky
Marokánky ze smetany
Plněný květák mletým masem
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Jablečná roláda s tvarohem
Ananasové řezy "Piña Colada"
Gratinovaný květák
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…